Ukategorisert

Den Senterungdommen, den Senterungdommen

Så lenge medier skriver om kalenderbildene til Senterungdommen, vil leder Sandra Borch være fristet til å lage nye kalendere.

Senterungdommen skriker, nesten fullstendig desperat, etter oppmerksomhet. Den får ungdomsorganisasjonen med å kle av egne tillitsmenn til bilder som skal pryde kalendere som Sandra Borch & co gir ut. For Liberalerens redaksjon er det vanskelig å kritisere; rett og slett fordi vi forsvarer at mennesker skal få gjøre det de vil med egen kropp, så lenge det er basert på frivillighet.

Med å smile er enkelt for oss; fordi Senterungdommen lurer journalister med et billig triks, nemlig kropp. Så lenge journaliser lar seg lure til å skrive om Senterungdommens bilder, vil de grønne ungdomspolitikerne la seg fotografere.

Sandra Borch, kom med politikk! Gjør Senterpartiet sexy gjennom gode saker. Kalenderoppslagene dere får, er omtrent kjemisk fri for saker som vil tenne liberalister.

Til journalister; det er agurktid, men det får jaggu være grenser! Aftenposten, sommerferien kan brukes til bedre ting enn avkledde senterungdomsjenter.

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Holm
Lars Holm
9 years ago

Finnes det egentlig noe bedre enn avkledde senterungdomsjenter?

Anonym
Anonym
9 years ago

Særlig sexy var hun ikke synes jeg. Snarere usexy der hun lukter litt skeptisk på en «gulrot». Det er egentlig bare flaut.

Senterungdommen har tendert mot å være liberale i narkotikapolitikken. Dessuten synes jeg forslaget om aldersgrense på omskjæring av guttebarn er interessant, og dette er det senterparti-politikere som frontet. Så totalt uinteressante er de vel ikke.

Andy
Andy
9 years ago

Vel, akkurat det å «avkle» Sps politikk er jo en viktig samfunnsoppgave. Men det å gjøre Sp «sexy» – det er simpelthen ikke mulig. Med eller uten klær.

Mynona
Mynona
9 years ago

Anonym, hvor tar du det fra at SP har «tendert» i å være liberale i Narkotikapilotikken? Og hvor har du det fra, at SP har frontet aldersgrense for omskjæring?

Anonym
Anonym
9 years ago

Senterungdommen har hatt tett kontakt med Foreningen for human narkotikapolitikk og også vedtatt å støtte en oppmykning av narkotikapolitikken.

De har også gått imot mannlig kjønnslemlestelse («omskjæring»)

http://www.senterungdommen.no/article64961.html

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Senterpartiet-vil-forby-rituell-omskjaring-av-gutter-6849094.html

Fra arkivet