Ukategorisert

Den Senterungdommen, den Senterungdommen

Så lenge medier skriver om kalenderbildene til Senterungdommen, vil leder Sandra Borch være fristet til å lage nye kalendere.

Senterungdommen skriker, nesten fullstendig desperat, etter oppmerksomhet. Den får ungdomsorganisasjonen med å kle av egne tillitsmenn til bilder som skal pryde kalendere som Sandra Borch & co gir ut. For Liberalerens redaksjon er det vanskelig å kritisere; rett og slett fordi vi forsvarer at mennesker skal få gjøre det de vil med egen kropp, så lenge det er basert på frivillighet.

Med å smile er enkelt for oss; fordi Senterungdommen lurer journalister med et billig triks, nemlig kropp. Så lenge journaliser lar seg lure til å skrive om Senterungdommens bilder, vil de grønne ungdomspolitikerne la seg fotografere.

Sandra Borch, kom med politikk! Gjør Senterpartiet sexy gjennom gode saker. Kalenderoppslagene dere får, er omtrent kjemisk fri for saker som vil tenne liberalister.

Til journalister; det er agurktid, men det får jaggu være grenser! Aftenposten, sommerferien kan brukes til bedre ting enn avkledde senterungdomsjenter.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer