Ukategorisert

AUF ber om skatteøkninger

Når en AUF-lederen sier at folk er villige til å betale mer for skattefinansierte tjenester, snakker han ikke på vegne av liberalister.

Talen til Mani Hussaini, holdt på AUFs sommerleir, ligger tilgjengelig på auf.no. I talen sa AUF-lederen at folk er villige til å betale for bedre skole, verdig alderdom og helsevesen. Han hopper pent og pyntelig over at folk betaler ekstremt mye skatter og avgifter i dag, uten at tjenestene er ekstremt gode. Hadde tjenestene vært gode, ville talen til AUF-lederen vært annerledes.

Ingen ting tyder på at økt skattetrykk løser problemene i offentlig sektor. Staten og kommunene har lagt bak seg noen år med gigantiske inntekter. Til tross for store inntekter er skole, eldreomsorg og helsevesen tema politikerne debatterer.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer