Ukategorisert

AUF ber om skatteøkninger

Når en AUF-lederen sier at folk er villige til å betale mer for skattefinansierte tjenester, snakker han ikke på vegne av liberalister.

Talen til Mani Hussaini, holdt på AUFs sommerleir, ligger tilgjengelig på auf.no. I talen sa AUF-lederen at folk er villige til å betale for bedre skole, verdig alderdom og helsevesen. Han hopper pent og pyntelig over at folk betaler ekstremt mye skatter og avgifter i dag, uten at tjenestene er ekstremt gode. Hadde tjenestene vært gode, ville talen til AUF-lederen vært annerledes.

Ingen ting tyder på at økt skattetrykk løser problemene i offentlig sektor. Staten og kommunene har lagt bak seg noen år med gigantiske inntekter. Til tross for store inntekter er skole, eldreomsorg og helsevesen tema politikerne debatterer.

Fra arkivet

Arrangementer

  • Mont Pelerin Society - Oslo 2022
    • 04/10/2022 - 08/10/2022
    • Oslo
  • LibertyCon 2022
    • 14/10/2022 - 15/10/2022
    • Miami