Ukategorisert

NRK bør ta frem stoppeklokken

Partilederne er dårlige eksempel for skoleelever når det gjelder å rekke opp hendene i klasserommet for å si noe til læreren eller klassen.

Torsdag kveld var det partilederdebatt på TV2, den nest siste før valgdagen mandag 11. september. Det var en dårlig debatt fordi mange partiledere snakket i munnen på hverandre. Trist at politikere oppfører seg på denne måten, men samtidig forståelig; valget på mandag er viktig for alle politikerne som deltok i partilederdebatten.

Glir én politiker ut, følger andre etter. Få tar sjansen på god oppførsel etter at debatten har glidd ut.

Foran fredagens debatt i NRK, den siste debatten i valgkampen 2017, bør NRK ta frem stoppeklokken, gjerne også kun bruke én mikrofon om gangen. Drastisk forslag ja, men kanskje nødvendig for å få en sivilisert debatt mellom personer som bør opptre på en god måte i fjernsynet.

På Twitter.com er veldig mange brukere misfornøyde med debatten og munnhuggeriet mellom politikerne. At kommentatorene i terningkastene ikke har trukket politikere for dårlig oppførsel, er merkelig.

Skribenten har aldri sett en partilederdebatt tidligere der deltakerne har snakket så mye i munnen på hverandre som i kveld.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer