Ukategorisert

Bør kutte mer av støtten til organisasjoner

Sylvi Listhaug, stortingsrepresentant for FrP, kritiserer regjeringen for kutt av 500 000 kroner til Human Rights Service, ifølge Dagbladet.no.

Politikere fra FrP bør juble når det kommer kuttforslag, altså kutte bruk av skattefinansierte penger på lobbyorganisasjoner. At det er en innvandrerkritisk organisasjon gir ikke Listhaug bedre ammunisjon mot regjeringen.

Regjeringen til Erna Solberg har vært altfor lite kritisk til bruk av skattefinansierte penger. Alt av tilskudd til Human Rights Service burde vært kuttet.

I den store sammenhengen er 500 000 kroner lite, eller tilskuddet til Human Rights Service er småpenger i statsbudsjettsammenheng. Prinsipielt er kuttet viktig nok.

Tags:

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Godt nytt for pessimisteneGodt nytt for pessimistene
    I rapporten A World of Research presenterer Ipsos et utvalg av studier og analyser fra 2019, med innsikt om en rekke ulike temaer.
  • Nordmenn minst liberalistiske på to tiårNordmenn minst liberalistiske på to tiår
    Høyresiden må ta hovedansvaret for at nordmenn er blitt mer positive til statlig innblanding og reguleringer og mer negative til privatisering.
  • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
    Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.