Ukategorisert

Det som var et viktig liberalistisk forum har blitt stengt

Mange norske liberalister har vært innom forumet til Det Liberale Folkepartiet, et politisk parti som gikk til valg på et liberalistisk program i 1997.

Forumet ble etablert på begynnelsen av 2000-tallet, før Facebbok så dagens lys. Liberalister og andre har diskutert abort, anarki, egoisme, våpen, islam, kristendom, kjønnsforskjeller, kapitalismens historie og begrunnelsen for rettigheter, for å nevne noen av temaene i forumet. Over 44 000 innlegg ble skrevet, og en del av diskusjonene hadde høy temperatur.

Selv om Det Liberale Folkepartiet ble nedlagt, var det en målsetting om at forumet skulle bestå. Pr. mars 2019 var det ett år siden siste innlegg ble skrevet.
–Vi har besluttet å stenge forumet helt. Dette betyr at det ikke vil være mulig å skrive nye innlegg på forumet, men at alt tidligere innhold fortsatt vil være tilgjengelig. Det har Vegard Martinsen, tidligere partileder, skrevet på forumet til Det Liberale Folkepartiet.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer