Stoppe islam

av | 20. januar 2012 kl. 17.26 | 4 kommentarer

Mer eller mindre kjente nordmenn ønsker å stoppe islam i Norge og i Europa, men gir ikke en troverdig oppskrift på hvordan de skal klare dette kunststykket.

Én nordmann med dette ønsket, er advokaten Brynjar Østgård. Han har fått et stort oppslag på Nordlys.no.

Liberaleren mener at muslimer er flotte mennesker og det kryr av eksempler på påstanden, fra Abid Raja i Venstre til Akhtar Chaudhry i SV. Typiske muslimer som ønsker å leve i fred med sine medmennesker. De er glade i sine barn og bryr seg om sine medmennesker. De aksepterer andre menneskers rett til å leve på en annerledes måte enn dem selv. Hvorfor skal vi frykte mennesker som Abid Raja og Akhtar Chaudhry? Eller; vi kan frykte dem, men på samme måte som vi frykter Jens Stoltenberg, Erna Solberg og Kristin Halvorsen. Fellesnevneren er at de ønsker en stor stat og reduserte eiendomsrettigheter. Dette er ønsker som kolliderer med drømmen om et samfunn med stor frihet.

I 2011 ble det kjent at 40 000 briter, altså britiske statsborgere, har konvertert siden 2001. De har altså helt frivillig valgt en annen tro og denne friheten er helt naturlig i frie samfunn og frie land. Tanke- og religionsfriheten er helt elementær og disse frihetene kan ikke ha høy kurs hos mennesker som skal stoppe islam i Norge og i Europa.

Stengte grenser betyr ikke at islam dør ut. Kan noen forklare på en enkel måte virkemidlene for å hindre at islam blir spredt? Skribenten frykter frihetsinnskrenkende grep!


Kommentarer

 1. Gullstandard | 20. januar 2012 kl 21.38

  Selvsagt skal folk ha frihet til å konvertere til islam, kommunisme, Scientiologi etc.., men det betyr ikke at det er noe beundringsverdig ved det.
  Islam er i likhet med kommunisme fundamentalt i strid med frihet og liberale verdier, siden det ikke finnes noe rom for egne verdier bortsett fra underkastelse.
  Men redaktøren har naturligvis rett i at man kan ikke lovstifte seg bort fra at folk er tilhengere av totalitære ideologier.

 2. Arild Holta | 21. januar 2012 kl 07.31

  Det er ikke invandring som sådan som er problemet, men at staten betaler for å ta inn mennesker på flykt. De blir betalt for å gjøre ingen ting. Blant mennesker på flykt vil det naturligvis alltid være en høy andel kriminelle og asosiale. Hadde folk måttet betale kalaset selv, så ville vi fått ressursmennesker hit som sendte penger til sine fattige hjemland, og dermed var en ressurs for to land. Nå får vi mengder med kriminelle.

 3. Gullstandard | 21. januar 2012 kl 13.21

  Jeg vet det ganske godt, en innvandrer tross alt er mitt barns mor. Hun har har en doktorgrad som laugsvesenet ikke vil godta, så der er det 7 års bortkastet studie. Norge, nissers fødeland ønsker kun de minst nyttige og vanskeligste, og alle kapable mennesker, himavla or otherwise, holdes nede med alle virkemiddelapparatets mange muligheter.

 4. Eivind Knudsen | 22. januar 2012 kl 15.27

  Som vanlig er Liberaleren opptatt av å forkynne for hele den kjære menighet at muslimer er bra mennesker. Etterlyser igjen en lignende omtale av kristne. Men det er vel for mye å håpe på. Kristne er jo per definisjon intolerante homofobe mørkemenn med Den spanske inkvisisjon i maven, mens muslimer per definisjon er milde, snille og lune mennesker.

  Hvorfor er ikke Liberaleren realistiske nok til å si det selvsagte: Et menneske hverken kan eller skal bedømmes utifra den gud han velger å tro på eller ikke tro på, men på grunnlag av de holdninger han forfekter. Jeg skal være den første til å gi min advokatkollega Raja all honnør for den forbilledlige holdning til demokrati og ikkevold han har vist den siste uken, en holdning han deler med lederen for Islamsk råd Norge. Dette er sanne demokrater, etter min mening gode og patente mennesker.
  Men, kjære Liberaleren, er mennesker som angriper homofile i Oslos gater gode mennesker? Er folk som truer Stoltenberg, kronprinsen, Gahr Støre og norske soldater på livet gode mennesker? Er folk som truer med 11. september på norsk jord gode mennesker? Ja, mener Liberaleren, og hvorfor? Jo, fordi de er muslimer!
  Hvorfor kan ikke alle mennesker, uansett tro og overtro, stille seg skulder ved skulder som èn mann å arbeide for demokrati, mot ekstremisme? Svaret på det er nok at det dessverre finnes mennesker som, i toleransens naivitetsrus, ved ryggmarvsrefleks forfordeler et livssyn fremfor et annet.
  Og slutt nå å snakke om innvandring som om det var et klart definert begrep. En totalitarist er en totalitarist uansett hvor han kommer fra og hvordan han ser ut. Situasjonen er tross alt så alvorlig at vi ikke har tid til tåkeprat og fyndord.

 • Dagens sitat

  The libertarian creed rests upon one central axiom: that no man or group of men may agress against the person or property of anyone else.

  — Murray Rothbard
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter