Forslagsstiller på Linstad: Jan Akerjordet

av | 13. november 2012 kl. 09.45 | 7 kommentarer

Ifølge VG og Dagsavisen er det rådgiver på Urtehagen videregående Friskole, en skole for innvandrerkvinner, som drives av Linstad som er forslagsstiller på Trond Ali Linstad som mottager av Kongens fortjenstmedalje i sølv. Les Liberalerens artikkel med forslag til tekst i epostmelding du kan sende Slottet som protest her. Du kan også markere protest ved å melde deg inn i denne Facebookgruppen.


Kommentarer

 1. RatvikJohan | 13. november 2012 kl 10.11

  @liberaleren Det er ufint å skylde på rådgiverne sine. Denne utdelingen får Hans Majestet Kongen ta på sin egen kongekappe.

 2. Tor Skrivarhaug | 13. november 2012 kl 14.19

  Har fulgt Linstad i hans offenlige liv helt siden hans glandsdager i AKP ml. Skulle nesten tro at slottet ikke fulgte med i media. Jeg ville blitt mindre forbauset hvis medaljen hadde blitt tildelt mulla Krekar, men han blir vel trolig en av de neste kandidatene til utmerkelsen hvis Slottet følger samme politiske linje. Det er på tide å revurdere moarkiets stillin her til lands.

 3. Pleym | 13. november 2012 kl 14.25

  Ja, de må være utstyrt med kraftige skylapper, bind for øynene og øreklokker i det medaljerådet på Slottet.

 4. mike | 15. november 2012 kl 13.37

  å kalle tildelingen en skandale er ikke dekkende
  Det er et spark i ansiket på oss kristne antimuslimske patrioter. At kongen er med på dette er skremmende. Kongen er med på å undergrave den kristne sivilisasjon i Norge, han som skal være kristendommens første forsvarer i landet

 5. goggen | 15. november 2012 kl 13.39

  nok en gang er det de forbannede muslimene som skal slikkes opp etter ryggen

 6. Per Aage Pleym Christensen | 15. november 2012 kl 14.08

  mike og goggen: Jeg tror snarere noen har sovet i timen, enten hos fylkesmannen i Oslo og Akershus (Valgerd Svarstad Haugland), eller hos medaljerådet på Slottet – eller begge steder.

  Det er en kollega av Linstad som har foreslått ham, og slik er det nok med de fleste forslag til kongens fortjenestemedalje.

  Her på Liberaleren mener vi at folk må få tro hva de vil, så lenge de ikke tvinger sin tro på andre. Ordbruk som «de forbannede muslimene» er en form for kollektivistisk tankegang – lik den Linstad har om jøder. Slikt bifalles ikke her på Liberaleren.

 7. Mest lest på Liberaleren i 2012; surrogati, Linstad, og Raja : Liberaleren | 31. desember 2012 kl 00.49

  […] på Liberalerens liste over årets mest leste saker skrev vi hvem forslagsstiller på Linstad var: Forslagsstiller på Linstad; Jan Akerjordet Det spesielle med denne artikkelen var at den bare var en notis fra vår Kort […]

 • Dagens sitat

  God must have had a sense of humor. He gave men a brain and a penis, but only enough blood to operate one of them at a time.

  — Scott Barker
 • Liberaleren på twitter

 • Støtt kampen mot DLD økonomisk!

 • Månedsarkiv

 • Kategorier

 • Søk

 • Lenker

 • Skribenter