Styrt avvikling av pelsdyrnæringen

av | 20. februar 2018 kl. 15.00 | Ingen kommentarer

Regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen, og det tas sikte på å fremme en lovproposisjon til Stortinget om forbud mot pelsdyrhold med en avviklingsperiode for eksisterende produsenter frem til årsskiftet 2024/2025.

Landbruks- og matdepartementet sender forslag til endring av forskrift om hold av pelsdyr på høring. Forslaget innebærer at endringene som ble vedtatt 3. november 2017 reverseres, og at forskriften vil lyde slik den gjorde fram til 1. januar 2018. Forslaget har sammenheng med at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen, ifølge Regjeringen.no.

Les også Liberalerens artikkel Har pelsdyrnæringen rett til mine penger?


Kommentarer

Denne artikkelen er stengt for kommentarer.