Ukategorisert

En stor dag for Nikolai Astrup

Helse- og omsorgsdepartementet inviterer til høringskonferanse om Stoltenbergutvalgets rapport om narkotika. Det blir spesielt fokus på Mottaks- og oppfølgingssentre (MO-sentre) og forsøk med heroinassistert behandling.

Stortingsrepresentant Nikolai Astrup (H) heiste tidlig flagg, og skrev innlegget Utdeling av heroin som behandlingstilbud. Han har tenkt på de svakeste av de svake i mange år, selv om han har fått pes av partiet Høyre.

Heroinassistert behandling er ikke uproblematisk for liberalister, ettersom skattebetalerne må betale regningen for tunge misbrukere. Det er likevel mye som tyder på at det er vel anvendte penger.

Konferansen er åpen for alle. Helse- og omsorgsdepartementet har lagt ut mer informasjon på regjeringen.no.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer