Notiser

Allerede veldig strengt

Før jul ble det klart at et regjeringsoppnevnt utvalg ønsker en strengere våpenlov.

Nå reagerer skytterklubber. Mange medlemmer forstår ikke helt hvordan loven skal kunne bli strengere enn den alt er, melder NRK.

Det er umulig å beskytte seg hundre prosent mot «skrullinger», og vi bør ikke en gang prøve på det.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
9 years ago

De burde vel heller forsøke å se på årsak / virkning og hensiktsmessighet. Ikke *bare* på symbolverdi. Men det er kanskje for mye forlangt av våre folkevalgte… Norge har allerede en streng våpenlov. De eneste som er strengere i Europa er vel engelskmennene (uten at jeg kan tas som sannhetsvitne for den påstanden). Allikevel er det England som har Europas største problem med våpenrelatert kriminalitet. Det blir litt ironisk når de to vestlige landene som har høyest våpen-relaterte problem (USA og England) representerer de diametralt motsatte endene av skalaen for våpenrelatert lovgivning. Samtidig som de to landene i vesten med… Read more »

Fra arkivet