Ukategorisert

Fremskrittspartipolitikere reagerer på NRK-innslag

Mange sentrale fremskrittspartipolitikere har reagert på innslaget om FrPs utenrikspolitikk som ble sendt i Dagsrevyen søndag kveld.

Aina Stenersen, 6. kandidat i Oslo, mener NRK bruker innbyggernes lisenspenger til inntekt for sine egne politiske synspunkter.

logo_frpKarin S Woldseths, stortingsrepresentant for FrP, ønsker en fri og uavhengig presse som ikke er styrt fra regjeringskvartalet. Hun slakter innslaget i egen blogg.

Petter Kvinge Tvedt i Bergen, mener innslaget lignet mer på et kampanjeinnslag mot FrP enn et seriøst nyhetsinnslag. Tvedt mener Carl I Hagen har rett i sin omtale av NRK som ARK, ifølge en bloggpost er publisert.

TV-skatt er problematisk
Innslaget som NRK sendte på søndag, er problematisk fordi NRK er skattefinansiert gjennom lisenssystemet. Fremskrittspartipolitikere må støtte NRK gjennom TV-skatten, selv om statskanalen prøvde å ødelegge for partiet gjennom et innslag som gikk på lufta i beste sendetid.

En privat kanal hadde blitt boikottet av FrP. Det er vanskelig å boikotte NRK, fordi alle med fjernsynsmottaker tvinges til å finansiere driften av statsinstitusjonen.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer